VAN INTIEME VERGADERING TOT GROOT BEDRIJFSFEEST

Bij Zalen Schaaf in Leeuwarden vind je de perfecte locatie voor vergaderingen, feesten, congressen en andere evenementen. Onze historische zalen zijn uitgerust met moderne faciliteiten en audiovisuele apparatuur. We bieden voldoende parkeergelegenheid en zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer of de auto. Onze centrale ligging in het hart van Leeuwarden maakt het de ideale locatie voor jouw volgende evenement. Neem contact met ons op voor meer informatie over beschikbaarheid en mogelijkheden.

zeldeN zo'N goede vergAderiNg gehad

– Herman Ritzema –

vRaAg een offeRte Aan

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  • DD dash MM dash JJJJ

ZAAL HUREN IN LEEUWARDEN

Welkom bij Zalen Schaaf, dé perfecte locatie voor jouw vergadering, feest, congres of andere evenementen in Leeuwarden. Onze ruime zalen bieden de perfecte combinatie van historische charme en moderne faciliteiten.
Of je nu een intieme vergadering wilt houden of een groot bedrijfsfeest wilt organiseren, onze zalen zijn geschikt voor elke gelegenheid. We hebben verschillende zalen die je kunt huren, elk met zijn eigen unieke sfeer en capaciteit. Onze vergaderzalen zijn uitgerust met moderne audiovisuele apparatuur, airconditioning en gratis wifi, zodat je zeker weet dat je bij ons alles hebt wat je nodig hebt.

IN HET CENTRUM VAN LEEUWARDEN

Onze locatie ligt in het centrum van Leeuwarden, waardoor het goed bereikbaar is met het openbaar vervoer of met de auto. Bovendien bieden we voldoende parkeergelegenheid en zijn er verschillende hotels en restaurants in de buurt, zodat jouw gasten gemakkelijk kunnen overnachten en dineren.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Kortom, als je op zoek bent naar een geweldige locatie voor jouw volgende evenement, dan ben je bij Zalen Schaaf aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op om onze beschikbaarheid te bespreken en te zien wat we voor jou kunnen betekenen.

we’re having a ball

HashTag boelleeuwarden

Toch maar gewoon een baantje reserveren?

Reserveer je baan